tetőfedés

Régi cserép, pala és zsindely tetők felújítása garanciával!

Akár palatetővel fedett a háza, akár régi cseréptetővel, vagy zsindellyel mi el tudjuk végezni a tető felújítását. Jól képzett csapatunk minden esetben elvégzi az ingyenes felmérést, hogy a lehető legpontosabb árajánlatot tudjuk adni Önnek!

Palatetők felújítása

Palatetők felújítása bontással vagy bontás nélkül.

Csapatunk széles tapasztalattal rendelkezik a palatető felújításában. Amennyiben háza teteje palatetővel van fedve a korábbi palatető megbontása nélkül is tudunk dolgozni. Kérje ingyenes árajánlatuknat most! 06 70 659 2648

tetőfedés

Régi tetők felújítása

Több éves tapasztalatunknak köszönhetően garantáltan megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön számára is! Sok éves tapasztalattal rendelkezünk különböző tetőfedések felújításában, legyen szó palatetőről, zsindelytetőről bádogos tetőről vagy cserepes tetőfedésről.

Mennyibe kerül a tetőfelújítás?

A tetőfelújítás költségei az igényektől függően egyediek. A cserepes tetőfelújítás általánosságban költségesebb mint a lemezes tetőfedések, a tetőszerkezet cseréje, megerősítése miatt. A lemezes tetőfelújítás mellett szól még, hogy akár pár nap alatt elvégezhető. A felújításkor szükség lehet az ereszcsatornák cseréjére vagy felújítására is. Mivel minden tetőfelújítás más és más, az ügyfelek igényei is különbözőek, így nem lehet egy egységes tetőfelújítási árat megadni.

Amennyiben részletes árajánlatot szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és az ingyenes állapotfelmérést követően, díjmentes árajánlatot tudunk Önnek adni.

Kérjen árajánlatot telefonon! 06 70 659 2648

Miért válasszon minket?

Díjmentes kiszállás

Dijmentes kiszállás és állapot felmérést vállalunk az egész országban, akár hétvégén is!

Ingyenes árajánlat

Az elvégzendő munka felmérése minden esetben díjmentes! Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Tökéletes munka

25 éve teljesítjük kis és nagy építési projekteket ügyfeleink számára.

Elérhető áron

Ha fontos a minőség és az ár, mi vagyunk a legjobb választás.

Felkészült csapat

Egy profi csapatot viszünk a munka elvégzésére.

Akár hétvégén is

Hétvégén is állunk az ügyfeleink rendelkezésére.

Kérjen árajánlatot!

Vegye fel kollégánkkal a kapcsolatot!

Egyeztessen időpontot! Szakértőnk rövid időn belül felkeresi Önt, minden kötelezettségtől mentesen adunk árajánlatot, tanácsot. Bízza tetőfedését, tetőfelújítását szakemberre!

Kérjen árajánlatot telefonon! 06 70 659 2648